The Rob Ryan Roadshow

The Rob Ryan Roadshow

The Rob Ryan Roadshow (USA / DE) is sinds 4 jaar op tour door Europa. Tijdens deze tour hebben ze het voorprogramma verzorgd voor The BossHoss, Imelda May en anderen, hebben ze meer dan 350 shows gespeeld en op verschillende festivals door heel Europa gestaan. De stijl van The Rob Ryan Roadshow is een mix van Americana, Rockabilly en Honky Tonk. Ze spelen met zoveel power en passie dat ze, waar ze ook spelen, het publiek voor zich winnen.
Ze zijn getekend bij het Rhythm Bomb / Shack Rouser label en via dat label hebben ze hun derde album gereleased. Cold Hard Truth is een album dat alle invloeden van de band laat horen en is erg goed ontvangen in zowel Amerika als Europa. The Rob Ryan Roadshow is een band die je niet moet missen. Dus doe jezelf een plezier en zorg dat je erbij bent tijdens Boppin’ Billy 2013!

Great new album. In-your-face, gutsy, melodic, danceable, drinkable compilation of soaring rhythm and pure honky tonk energy. A must have for any old school country, honky tonk and rockabilly fan! – CDBaby

http://www.therobryanroadshow.com